Jakość naszego sushi

Jakość sushi ocenić można wieloma zmysłami, ale już na pierwszy rzut oka widać idealne proporcje między ryżem, a pozostałymi składnikami. Ryż to podstawa, ale nigdy nie może być go za dużo, by nie zagłuszał delikatnych smaków ryb, owoców morza, warzyw czy innych egzotycznych ingrediencji japońskiej kuchni.


Inne zmysły, zapewniamy, też na pewno będą usatysfakcjonowane, a to za sprawą dobieranych przez nas składników. Nie ma bowiem potrawy tak czułej na ich jakość, jak sushi. Każdy z nich musi być idealnie świeży,

a całość skomponowana tuż przed podaniem.
Sushi nie powinno czekać na nas, to my powinniśmy trochę poczekać na sushi. Niedługo, bo w naszej restauracji przy Wielickiej 43, na Mokotowie przyrządza się je na żywo.

 

Stąd nasze sushi, może trafić na Wasz stół, czy to Mokotów, Ursynów, Centrum, Ochota, Żoliborz, Praga, Wola,

w możliwie najkrótszym czasie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zobacz przykładowe zdjęcia naszych produktów:



foto

ilość zdjęć: 1|15

 SUSHI, SUSHI WARSZAWA, SUSHI TELEFON, SUSHI DOSTAWA, SUSHI MOKOTÓW, SUSHI BOHOSIEWICZ, SUSHIBU